maanantai 6. lokakuuta 2014

Sosialinen media

1.  Steam
Se on Valven kehittämä videopelien jakelu alusta jossa voit pelata kaveriden kanssa sekä viestittää ja vaihtaa tavaroita keskenään. Steam on kehitetty tietokoneille mutta sitä on saatavana myös puhelimelle mikä kylläkin tarkoittaa sitä että sillä ei voi pelata mutta voi jutella kavereiden kanssa ja se on ilmaista ellei sitten osta erikseen jotain esim. pelejä tai aseita.

http://store.steampowered.com/?l=finnish


2. Facebook
On verkossa oleva sosiaalinen viestintä ohjelma/sovellus jossa voi jutella kavereille niin myös jakaa videoita ja kuvia kaveriden näkemiseksi. Facebook on sekä tietokoneelle että kännykälle ja molemmilla voi tehdä yhtä paljon (paitsi pelata Farm villeä). Palvelu on myös täysin ilmainen

https://fi-fi.facebook.com/

3. WhatsApp

On kännykälle tarkoitettu viestintä sovellus jonka tarkoituksena on että ei tarvitse maksaa viesteistä niin paljoa. Tämä sovellus on ilmainen ensimmäisen vuoden mutta sen jälkeen se maksaa 1€ joka vuosi.


4.Instagram

On kuvien jakamis ohjelma/sovellus jonka tarkoituksena on näyttää kuvia kaverille jotka sitten kommentoivat tähän mitä pitivät. Instagram on ilmainen ja sen on tehty sekä tietokoneelle että puhelimelle.

http://instagram.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti